Kollégáink

Rimóczi Éva


Évi az elsők között csatlakozott hozzánk 2012-ben, 1 évvel azután, hogy megnyitottuk Optikánkat. Már évek óta dolgozik Optikus/Látszerész munkakörben. Emellett Optometrista Diplomát szerzett 2015-ben, így kiemelten végzi az Optometriai és kontaktlencse vizsgálatokat, kontaktlencse illesztéseket, de a doktornőnkkel együttműködve neki is segít az orvosi vizsgálatok előkészítésében, a látótér vizsgálatok elkészítésében, a szemészeti betegségek előszűrésében. A vizsgálatok után és között a szemüvegek és szemüveglencsék kiválasztásában is segít.


Petróczki Ferenc

Feri 2014 óta megbecsült részese a csapatunknak a mindennapi munkában, leggyakrabban szombaton is Ő fogadja a hozzánk érkezőket. Nagyon régóta dolgozik a kereskedelemben, és ezen belül az optikában, értékesítőként eltöltött éveinek köszönhetően is komoly tapasztalattal, szaktudással rendelkezik. Nincs számára lehetetlen, lelkiismeretes, mindig arra törekszik, hogy mindenki a legmegfelelőbb szemüveget válassza és mindenki elégedetten távozzon és vissza is térjen hozzánk.


Dr. Gondos Anikó


Doktornő a cég megalapulása óta velünk van, a kezdetektől együtt dolgozunk. Szemész szakorvos, Adjunktus és a szolnoki MÁV Kórház Szemészeti Szakrendelőjének vezetője. Szolnokon kizárólag nálunk rendel, emellett a martfűi Egészségházban is együtt végezzük szolgáltatásainkat. Paciensei nagyon kedvelik, mert átfogó szemészeti vizsgálatokat végez, amely keretében mindig törekszik a legtökéletesebb látás elérésére, a betegségek felkutatására, kezelésére. Gyermekektől az idősekig, mindenkit fogad, de érdemes hozzá időben időpontot egyeztetni.


Vallejos-Varga Mariela


Mariela az Optika működésének egyik aktív motorja, asszisztensként vesz részt a munkában. Többek között az adminisztrációs folyamatokat végzi, kezeli. Valamint Ő intézi a marketing és a reklám feladatokat is, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy az információink Önökhöz eljussanak. Emellett az értékesítésben és optometriai vizsgálatokban is részt tud venni, hiszen a Semmelweis Egyetemen szerzett diplomát Optometrista szakon, valamint Kontaktológus és Optikus/Látszerész végzettséggel is rendelkezik.


Varga Péter


Cégünk tulajdonosa, ügyvezetője. 1999 óta dolgozik az optika szakmában. Optikus/Látszerész, valamint Optometrista diplomával is rendelkezik. A háttérben végzi a munkáját, a céggel kapcsolatos adminisztratív és pénzügyi folyamatokat, de az üzletben is gyakran lehet vele találkozni, az értékesítésben is részt vesz, valamint a martfűi Egészségházban is Ő van jelen minden második szerda délután. Feladatai közé tartozik a cégekkel folytatott kapcsolattartás is, amelynek eredményeként komoly és neves cégek nevei találhatók a referenciáink között.